Hirek,Információk!!

Az első fórumod leírása.

Re: Hirek,Információk!!

HozzászólásSzerző: susinne » 2010.07.30. 21:26

edtke23 írta:Ha jól tudom a kedvenc parfümjei Michaelnek:

Tom Ford - Black Orchid http://www.illatarzenal.hu/product_info ... ts_id/2374
Jean Desprez - Bal a Versailles http://www.parfum.hu/Jean-Desprez#markanev

Nem tudom melyik volt a kedvenc, mert mindkettőről azt olvastam, hogy az utolsó időkben azt használta. Bár az is lehet, hogy ezt is azt is felváltva.
Ahogy nézem az összetevőket mindkettő jó édes illat, de hát MJ is ÉDES volt :D :D :D :D

Ú, én imádom az édes illatokat! :oops:
Olyan mint pl a Givenchy.
Az is nagyon édesnek tűnik előszőr de az ember testén Isteni finom.
Hm, de meg illatoztam volna ezeket Mike-on is..... ;)
Kép
" A szívem mélyén mindig Pán Péter maradok"
susinne

HozzászólásSzerző: Eszter44 » 2010.07.30. 21:30

:) :) ;) ;) én is
Kép
Addig vagy boldog, amíg van, aki szeret,aki a bajban meg fogja kezedet, és hogy milyen fontos is volt neked csak akkor tudod, ha már nincs veled.!!
annyu44
Eszter44

HozzászólásSzerző: Orsi » 2010.07.31. 15:28

Murray doki Miami-ban nyaral ...no comment :x
Következő tárgyalás augusztus 23.-án lesz

Véletlenül pont megható képsorozatok készültek a kisfiával..nem is átlátszó a taktika :evil:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Orsi

HozzászólásSzerző: Orsi » 2010.07.31. 15:49

Kép
Orsi

HozzászólásSzerző: laura7 » 2010.07.31. 19:27

Köszönet Orsi, ezekért a csodálatos fotókért!
laura7

HozzászólásSzerző: edtke23 » 2010.07.31. 23:07

erről a testőrről tudtok valamit?

Robert Redford és Michael Jackson testőre volt

A minősítő verseny egyik döntnökeként járt Sopronban Farkas Attila, aki – többek között – Robert Redford, Michael Jackson, Eddy Murphy és Annette Bening testőre is volt. A rendőrtiszt elmondta: id. George Bush magyarországi látogatásakor részt vett az amerikai elnök személyi biztosításában, amelyet Bush levélben köszönt meg neki. Azóta ajánlja testőrnek az USA budapesti nagykövetsége minden olyan hírességnek, aki Magyarországra látogat. Munkája a diszkréción nyugszik: számos érdekes eset fordult elő, amelyről sem most, sem a jövőben nem nyilatkozhat. „A testőri munkát a szakszerűség és a törvényesség határozza meg, a sikerhez pedig a nagyfokú alkalmazkodóképesség és a leleményesség vezet" – foglalta össze tevékenysége lényegét Farkas Attila.
edtke23

HozzászólásSzerző: Andrea1 » 2010.08.02. 08:39

Novemberben új lemez...

http://est.hu/cikk/81752
Kép
ÉVA
"Meg kell tanulnunk élni és szeretni egymást,mielőtt túl késő lenne."
Andrea1

HozzászólásSzerző: Kolibri01 » 2010.08.02. 09:01

Andrea1 írta:Novemberben új lemez...

Hát ,ez egy érdekes dolog. Természetesen én is kíváncsi vagyok ezekre a dalokra, de azért azt látnunk kell, hogy Michael annak idején valami miatt úgy döntött, hogy ezeket nem adja ki. Nem hiszem, hogy örülne neki, ha ezek most megjelennének.
Ezt tiszteletben kellene tartani az örökösöknek!
Kolibri01

HozzászólásSzerző: Uzsi. » 2010.08.02. 13:08

Kolibri01 írta:
Andrea1 írta:Novemberben új lemez...

Hát ,ez egy érdekes dolog. Természetesen én is kíváncsi vagyok ezekre a dalokra, de azért azt látnunk kell, hogy Michael annak idején valami miatt úgy döntött, hogy ezeket nem adja ki. Nem hiszem, hogy örülne neki, ha ezek most megjelennének.
Ezt tiszteletben kellene tartani az örökösöknek!

Egyetértek. Biztos nem véletlen , hogy Michael nem adta ki már régebben azokat a dalokat.
Lehet, hogy valamiért nem volt velük eléggé megelégedve, tökéletesítésre vártak, vagy egyszerűen még
nem voltak befejezve.
Még ha úgy adnák ki ezeket a dalokat, hogy "befejezetlen dalok" gyüjteménye, akkkor még talán-talán.
De ráadásul úgy tervezik, hogy a régi népszerű dalaival bekeverve, és ez szerintem felháborító!
Mindent a pénzért, semmi se számít!

http://www.youtube.com/watch?v=tj2qnymp ... 9G8uammnA0
.
Most olvasom, az egyik bátyus, meg a birtok gondnok (!) akik felkarolták a témát.
Cseppet sem lóg ki a lóláb!
Majd a Jackie bátyó rendbe teszi a zenei részét, aztán mehet a lemezek kiadása 7 éven át. :twisted:
Na persze csak pusztán szeretetből.....
Uzsi.

HozzászólásSzerző: szaboilona50 » 2010.08.02. 23:28

← Egy másik gátlástalan hazudozó: Victor Gutierrez

A média csak a botrányra vevő
Posted on 2010. augusztus 2. by jacksonaktak

Jelenleg Larry Nimmernek a 2005-ös perről készült dokumentum filmjének fordításán dolgozom, de addig is, amíg elkészül egy rövid szösszenet Michael Jackson egyik volt testőrének Facebookjáról, amit a napokban írt. Csak hogy lássuk hogyan is működik a média.

Ezek a testőrök 2006-2008-ban dolgoztak Jacksonnak és jelenleg éppen könyvet írnak ezzel kapcsolatos élményeikről. Hogy ez mennyire etikus vagy nem az, azt most hadd ne minősítsem, illetve döntse el mindenki magában mit gondol erről. Ami pozitívum: úgy tűnik nem lesz bulvárlapokba kívánkozó csámcsognivaló a könyvben. A testőrök a Facebook-jukon is 99%-ban csak szépet és jót tudnak elmondani MJ-ről (az 1% rossz annyi, hogy nem mindig kapták meg időben a bérüket, ami persze – ezt ők is megjegyzik – nem feltétlenül Jackson hibája volt).

Na de amiért megemlítem mindezt, ez a tanulságos kis bejegyzés:

”Sajnálom, hogy mostanában távol voltunk: fáradhatatlanul dolgozunk a könyvünkön, azonban sok kiadó ragaszkodik ahhoz, hogy több botrányt írjunk bele és hogy tápláljuk a médiának azt a képzetét, hogy MJ eltávolodott a való világtól. Több millió dollárt ajánlottak nekünk azért, hogy szennyet írjunk MJ-ről. De em fogunk hátat fordítani Mr. Jacksonnak, a gyermekeinek és a rajongóinak. Köszönjük a folyamatos támogatást, szeretetet és áldást! BJM”

Ezek a testőrök nem az elsők, akik beszámolnak arról, hogy a média csak úgy volt hajlandó foglalkozni egy Jacksonról szóló anyaggal, ha az botrányos, ha az mocskolja az énekest. Aphrodite Jones, aki 2007-ben „A Michael Jackson összeesküvés” címmel könyvet jelentetett meg a 2005-ös perről, elmondta, hogy annak ellenére, hogy korábban voltak már bestseller listás könyvei, ezt a könyvet saját költségén kellett kiadnia, mert a kiadók, amikor meghallották, hogy az Jackson mellett foglal állást, akkor közölték vele, hogy semmit sem hajlandók megjelentetni, ami arról szól, hogy ártatlan volt az ellene felhozott vádakban – noha akkor már bírósági ítélet is volt erről. Hasonló akadályokba ütközött Geraldine Hughes is.

Ők a nehézségek ellenére nem adták be a derekukat, de voltak akik igen (sőt, a legtöbben igen). Bob Jones például, Jackson volt személyi asszisztense miután összerúgta a port az énekessel, aki kirúgta őt, egy könyvvel állt bosszút, amiben többek között olyanokat állított, hogy tanúja volt annak, hogy MJ gyermekeket molesztál. A 2005-ös perben a bíróságon beismerte, hogy a kiadó nyomására tett ilyen sikamlós és botrányos részleteket a könyvébe.

Azzal is tisztában kell lenni, hogy a külföldi bulvármédia fizet egy-egy nagy sztoriért – pláne, ha az olyan, amit hallani szeretnének. Úgyhogy ennek tükrében kell megítélni minden szenzációs bejelentést a bulvármédiában Jackson magánéletéről (és persze ez minden egyébre is vonatkozik, nemcsak rá).
Kép

" Michael a világegyetem legfényesebb csillaga és ezt senki sem veheti el tőle"
szaboilona50

ElőzőKövetkező

Vissza: Michael Jackson magyarul