Hirek,Információk!!

Az első fórumod leírása.

Re: Hirek,Információk!!

HozzászólásSzerző: Uzsi. » 2010.07.07. 22:37

Lacyka1991 írta:Hát a zene maga nekem sem jön be de azok a dolgok amik benne elhangzanak igenis igazak. Köszi a videót. :)

Lacyka! Csakhogy én nem értek egy mukkot sem abból mi hangzik el a szövegben!
Kb. elmondod?
Uzsi.

HozzászólásSzerző: Lacyka1991 » 2010.07.07. 22:47

Hát Uzsi az tuti, hogyha nem lenne a ritmus közben akkor én is többet értenék belőle. Mivel kezdő angolos vagyok, nem vállalok garanciát arra amit irok. :lol: :oops: Annyit talán kiszűrtem, hogy Michaelt dicséri, elmondja, hogy mekkora hatása van a zenevilágban, és hogy mennyire megérintette a világot. Én ennyit értettem kb ami lényeg, de mondom nem biztos. Tünde sokkal többet tudna segiteni. :D
Kép
Lacyka1991

HozzászólásSzerző: mjmagyarul » 2010.07.08. 08:00

sy who lives for him írta:Collins & Behnam- King of pop
http://www.youtube.com/watch?v=ttCHR2XLqDU

Hát, nekem sem jön be ez a zene, nagyon idegesítő. Persze a képek jók, de kicsit olyan érzésem van, hogy ezzel is ismertebbé akarja magát tenni ez a duó. Egyébként azt olvastam róluk, hogy ők magyarok (gondolom fantázianév ez), magyar discjokey-k, vagy valami ilyesmik, technozenét csinálnak.

A szöveg, ami alatta megy: Al Sharpton beszéde Michael Jackson gyászszertartásán, tudjátok, ami tavaly július 7-én volt. Egyébként tényleg nagyon jó beszéd. Szerintem van fönt magyar felirattal valahol.
Tünde
MJ magyarul
mjmagyarul
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Eszter44 » 2010.07.14. 14:50

Jackson rajongói összefirkálták a sztár síremlékét
Összefirkálták Michael Jackson síremlékét a sztár rajongói. Az egy esztendeje elhunyt popkirály sírjához zarándoklók letörölhetetlen festékkel tudatták a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben álló mauzóleum falán, hogy mennyire hiányzik nekik az ötven évesen távozott énekes. :cry: :cry:
http://www.metropol.hu/bulvar/cikk/597343
Kép
Addig vagy boldog, amíg van, aki szeret,aki a bajban meg fogja kezedet, és hogy milyen fontos is volt neked csak akkor tudod, ha már nincs veled.!!
annyu44
Eszter44

HozzászólásSzerző: susinne » 2010.07.14. 15:34

Eszter44 írta:Jackson rajongói összefirkálták a sztár síremlékét
Összefirkálták Michael Jackson síremlékét a sztár rajongói. Az egy esztendeje elhunyt popkirály sírjához zarándoklók letörölhetetlen festékkel tudatták a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben álló mauzóleum falán, hogy mennyire hiányzik nekik az ötven évesen távozott énekes. :cry: :cry:
http://www.metropol.hu/bulvar/cikk/597343

Ez nem szép dolog!
Megérdemli, hogy elszámoltassák azt aki összefirkálta.
Bár a rosszban annyi a jó, hogy pozitív dolgokat írtak, és elvileg szeretetből.
De azért ezt nem kellett volna.....
Kép
" A szívem mélyén mindig Pán Péter maradok"
susinne

HozzászólásSzerző: mjmagyarul » 2010.07.14. 21:34

Mikor olvastam először ezt a hírt a TMZ-n, akkor ott úgy írták, hogy vandálok összefirkálták Michael síremlékét. :o Persze, rögtön azt hittem, hogy Michael ellenes dolgokat írtak, el akarták csúnyítani, ilyesmi. És mikor láttam, hogy ilyeneket írtak: Mennyire szeretlek! Te vagy a mi angyalunk, stb. Akkor igazából megkönnyebbültem. Tényleg nem szép dolog ez, és nem kellett volna ezt csinálniuk, de az egészről nekem az a személyes véleményem, hogy Michael akkora formátumú ember, hogy nem szabadna köztemetőben nyugodnia. Sok szempont miatt, de pl. azért, mert a rajongói, akik folyamatosan zarándokolnak a sírhoz, zavarhatják a többi látogató nyugalmát. Én úgy gondolom, hogy Michael saját sírhelyet érdemelne, egyfajta zarándokhelyet, amit én személy szerint csak Neverlanden tudnék elképzelni. Tudom, hogy nagyon rossz élményei voltak a rendőrök razziái miatt, viszont az is igaz, hogy előtte talán életében ott volt a legboldogabb. Ő maga mondta, hogy "Neverland én vagyok." Azt az egészet ő hozta létre, (tudom, hogy a ház a berendezéssel együtt már úgy volt, de a kertet, a vidámparkot, stb). Szerintem ott lenne méltó nyugvóhelye, olyasmi mint Elvisnek Graceland.

Most olvastam, hogy Elvis Presley is először a helyi temetőben volt eltemetve, aztán amikor valakik megpiszkálták a sírját, akkor az anyjával és más családtagokkal együtt átvitték Gracelandbe.

Kép

Azt is olvastam, hogy jelenleg a Neverland-i birtok valami befektetési cég kezében van, de Kalifornia állam gondolkodik rajta, hogy jó lenne állami parkká nyilvánítani és egyfajta műemlékként mutogatni. Az a gond, hogy ha majd fellendül egy kicsit az ingatlanpiac, a befektetési cég eladná Neverlandet, kb. 100 millió dollárért, viszont ennyi pénze Kalifornia államnak nincs erre a célra. Szóval nem tudják még, mi lesz. Tulajdonjogilag nem tudom, hogy kié egyébként.
Tünde
MJ magyarul
mjmagyarul
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: szaboilona50 » 2010.07.14. 22:15

Tényleg nem szép dolog ,hogy össze firkálták bár szeretetből tették lehet , hogy többet nem engednek be egy rajongót sem miattuk.
Szomorú,hogy az anyja másként döntött. Neverlad birtokán végre békében nyugodhatna ,az ő kis mese országában végül is Popkirály, kijárna a tisztelet ,hogy kiemelt helyre temessék olyan helyre amit ő hozott létre ami élete része volt s ahol csak ő nyugszik!
Kép

" Michael a világegyetem legfényesebb csillaga és ezt senki sem veheti el tőle"
szaboilona50

HozzászólásSzerző: Eszter44 » 2010.07.14. 22:20

Szerintem se lenne rossz szerette Neverlandot ott "igazi gyerek lehetett " ;) :oops: :oops: :cry:
Kép
Addig vagy boldog, amíg van, aki szeret,aki a bajban meg fogja kezedet, és hogy milyen fontos is volt neked csak akkor tudod, ha már nincs veled.!!
annyu44
Eszter44

HozzászólásSzerző: Talita » 2010.07.15. 09:20

Milyen szép is lenne, ha összefognának a világon a MJ rajongók és összedobnák a pénzt, hogy meg lehessen venni Neverlandet..:) Jól van na, bilibe lóg a kezem és a helyreállítási és fenntartási költségekről már ne is beszéljek, ráadásul, ha lenne tőkénk hozzá, akkor ott egy gyermekkórházat is berendezhetnénk... a nyugvóhely mellett...
Jó az álmodozás... Bár ha csak 500ezer rajongó adna bele 1000 Ft-ot (most maradjunk a forintnál:), az már szép összeg lenne...
A www.michaeljacksontributeportrait.com-on szerintem már vannak ennyien a világ minden tájáról...

Azért álmodozhatok, ugye? ;)
Csatolmányok
31414_1453783514813_1540070027_1124675_5334942_n.jpg
31414_1453783514813_1540070027_1124675_5334942_n.jpg (100.06 KiB) Megtekintve 59 alkalommal.
Talita
L.O.V.E.

Ő örökre velünk marad és dalaiban,zenéjében, a gyermekek mosolyában ott van mindennap.Szívünkben őrizzük Őt és a fény, amit hozott erre a világra, sosem fog kihunyni, mert a csillagok sosem halnak meg. Soha.Ahogy a szeretet örökké él.
Talita

HozzászólásSzerző: mjmagyarul » 2010.07.15. 18:16

David LaChapelle kiállítása New Yorkban: Amerikai Jézus

(Ez egy kicsit kapcsolódik is a legutóbbi "eszmecserénkhez".)

A kiállítás képei tartalmazzák a művész 2009-ben készített fotóit Michael Jacksonról.

Szerintem nagyon érdekesek a képek, és magukért beszélnek. Érdekes a technikája is, én nem értek hozzá, de valami fotó és festmény ötvözése.

http://www.complex.com/blog_galleries/E ... ican-Jesus

(A jobbra mutató nyilakra kattintva meg lehet nézni a többi képet is.)

Kép
A kép címe: "Michael Arkangyal: Nem lehetett volna ennél világosabb üzenet" (Utalás a Man In The Mirror szövegére).
Tünde
MJ magyarul
mjmagyarul
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: Michael Jackson magyarul