Lacyka1991 írta:Hát majd ha én megyek akkor segitek, de én is annyira ismerem, hogy tuti Visegrádban kötnénk ki.
Majd csapunk mi is egy villámcsődületet!
Lacyka1991 írta:Hát majd ha én megyek akkor segitek, de én is annyira ismerem, hogy tuti Visegrádban kötnénk ki.

Lacyka1991 írta:Na az nem lenne semmi!Hát ha én elkezdenék táncolni az utcán vagy néznének, hogy mi bajom van, vagy csatlakoznának
![]()

Lacyka1991 írta:Óóóó... Gondoltam a Dangerous, vagy a Smooth Criminal azok már valamennyire mennek... De a bad semennyire... lesz oktatóvideó?
gabi49 írta:Lacyka1991 írta:Óóóó... Gondoltam a Dangerous, vagy a Smooth Criminal azok már valamennyire mennek... De a bad semennyire... lesz oktatóvideó?
Igen lesznek oktató videók úgy hogy a vidékiek sem maradnak le a betanulásba nagyon jó koreográfiát csináltak Botondék.
Lacyka1991 írta:Óóóó... Gondoltam a Dangerous, vagy a Smooth Criminal azok már valamennyire mennek... De a bad semennyire... lesz oktatóvideó?
Kolibri01 írta:katasi írta:susinne írta:Tud már valaki valami biztosat, hogy mit csinál 29-én?
Én szeretnék felmenni és megnézni a villámcsődületet vagy mindegyiket nem tudom hogy lesznek megszervezve a helyszínek....
És ha lesz találkozó akkor a fához is elmegyek.
ha nem akkor is!
Ti hogy tervezitek ezt a napot?
Ki fog jönni?
Én megyek!
Azt tudom, akik tavaly voltak mesélték a villámcsődület maga már nagyon izgalmas, 3 helyszínen volt és azthiszem utána közös ünneplést említettek!
Szerintem az idei is ilyen jó lesz csak más zenére lesz a tánc ami még mindig titok,az első próbán árulják el és utána fennt lesznek már az oktató videók is.
Tehát mindenféleképpen én ott leszek!
Én is megyek mindenképpen. Tavaly iszonyat jó volt, szerintem idén is felejthetetlen lesz. Ha utána a fánál is lesz valami, akkor oda is megyek. Ahová csak lehet.
Vissza: Michael Jackson magyarul
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég