Michael Jackson magyarul

Az első fórumod leírása.

Re: Michael Jackson magyarul

HozzászólásSzerző: katasi » 2010.04.04. 18:58

Lányok!
Nálatok működik a chat???
Engem mindig ledobál és belépni sem tudok mert errort ír mindig:(
Kép

"Soha ne feledkezz meg szeretni, mert a szeretet ereje mindent jóra fordít"
♥ Michael Jackson♥
katasi

HozzászólásSzerző: Eszter44 » 2010.04.04. 19:01

nálam működik ;) ;) ;)
Kép
Addig vagy boldog, amíg van, aki szeret,aki a bajban meg fogja kezedet, és hogy milyen fontos is volt neked csak akkor tudod, ha már nincs veled.!!
annyu44
Eszter44

Re: Adminisztrátorok és Moderátorok információi, kérései

HozzászólásSzerző: Admin1 » 2010.06.15. 15:08

mjmagyarul írta:Sziasztok!

Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy megvettem még egy évre a domainnevet, tehát az oldal 2011. júliusig biztosan élni fog. Persze remélhetőleg tovább is, és ha minden jól megy, akkor a fórum is marad.

További jó fórumozást kívánok!

Szerző: Ágnes » Tegnap, 19:18
Szia Tünde!
Nagyon örülök a közleményednek, ujabb 1 év.
Nem olyan régóta vagyok regisztrált tag nálatok, de ez a kevés idő is elég volt ahhoz, hogy megállapitsam remekül csinálod, amit csinálsz. Köszönet érte.
Tündi! Kérlek nézdd meg amit beírtam a ...mit csinálsz jun.25-én ...oldalra, hogy lehetne MJ-re emlékezni.
Szerintem megoldható, persze rásegitséggel.
Most jöttem haza Londonból, van mozgolódás náluk is.
Mondd el a véleményed! Köszi.
Ágnes
Admin1

HozzászólásSzerző: hajnalka » 2010.06.16. 15:06

Nagyon szépen köszönöm fáradságos munkádat hogy az oldalt életben tartod. Remélem sokáig fog müködni és a fórum is.
Nagy puszi mindenért: Hajnalka
hajnalka

HozzászólásSzerző: mjmagyarul » 2010.06.16. 23:40

Köszönöm szépen az elismerést mindenkinek az egész csapatunk nevében. (Admin1 egyébként nem én vagyok ;) )

Még egy kicsi türelmet kérek, nagyon keveset tudok most fórumozni, de hétvégétől már rendesen elolvasom a hozzászólásokat, és próbálom bevetni magam a 25-i megemlékezésekkel kapcsolatban is. Főleg az összefogással kapcsolatban, tényleg jó lenne összehozni végre valami közös akciót.
Tünde
MJ magyarul
mjmagyarul
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: mjmagyarul » 2010.07.30. 18:58

Sziasztok!

Katasinak már válaszoltam erre, de mivel többen is megkerestetek ezzel a videóval, itt is válaszolok. A Don't call me Wacko című videóról van szó.

Megnéztem, tényleg szép és nagyon fájdalmas, de nincsen benne új információ, olyan interjúkból, dokumentumfilmekből van összeollózva, amit már mi vagy Glow-ék lefordítottak. Az egyik a Barbara Walters interjú, amit Glow-ék már régen lefordítottak, annak még fogunk csinálni egy picit feljavított változatát (gondolom MorningGlow-val együtt). A másik az Élet MJ-el.

Az a helyzet, hogy nagyon sok fordítanivalónk van (többek között Aphrodite Jones könyve 296 oldal, mi feliratozzuk az Örömtáncosoknak a Bad videót, és még van egy csomó más videónk, fordítanivalónk a listán), csupa olyan anyagok, amik még nincsenek magyarul. Nagyon sok anyag és videó van a neten Michaellel kapcsolatban, és nagyon sok megkeresést kapunk, de sajnos nem tudunk mindent elvállalni, néha nemet kell mondanunk, mert a weboldalt legfőképpen azért hoztuk létre, hogy új információt nyújtsunk Michaellel kapcsolatban. Természetesen, ha van időnk, a rajongóknak is fordítunk, de jelen pillanatban annyi minden van, hogy ezt most nem tudjuk vállalni. Talán később, ha kicsit felszabadulunk.

Ne haragudjatok és köszi a megértést!
Tünde
MJ magyarul
mjmagyarul
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kolibri01 » 2010.07.30. 19:21

mjmagyarul írta:Sziasztok!

Katasinak már válaszoltam erre, de mivel többen is megkerestetek ezzel a videóval, itt is válaszolok. A Don't call me Wacko című videóról van szó.

Megnéztem, tényleg szép és nagyon fájdalmas, de nincsen benne új információ, olyan interjúkból, dokumentumfilmekből van összeollózva, amit már mi vagy Glow-ék lefordítottak. Az egyik a Barbara Walters interjú, amit Glow-ék már régen lefordítottak, annak még fogunk csinálni egy picit feljavított változatát (gondolom MorningGlow-val együtt). A másik az Élet MJ-el.

Az a helyzet, hogy nagyon sok fordítanivalónk van (többek között Aphrodite Jones könyve 296 oldal, mi feliratozzuk az Örömtáncosoknak a Bad videót, és még van egy csomó más videónk, fordítanivalónk a listán), csupa olyan anyagok, amik még nincsenek magyarul. Nagyon sok anyag és videó van a neten Michaellel kapcsolatban, és nagyon sok megkeresést kapunk, de sajnos nem tudunk mindent elvállalni, néha nemet kell mondanunk, mert a weboldalt legfőképpen azért hoztuk létre, hogy új információt nyújtsunk Michaellel kapcsolatban. Természetesen, ha van időnk, a rajongóknak is fordítunk, de jelen pillanatban annyi minden van, hogy ezt most nem tudjuk vállalni. Talán később, ha kicsit felszabadulunk.

Ne haragudjatok és köszi a megértést!

Tünde, szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy maximálisan megértünk. Ezért is kérünk félve ilyesmit, mert tudjuk, hogy elfoglalt vagy és nagyon sokat fordítasz. Amiért persze tényleg örök hála!!!

Még esetleg annyit kérdeznék, hogy a KING of LOVE című videó, amit Katasi hozott, esetleg beleférne az idődbe? Ott csak egy-két mondat hangzik el, viszont nagyon hasznos videó, jól lehetne terjeszteni.
De csak egy ötlet, természetesen megértem, ha nem fér bele. ;)
Kolibri01

HozzászólásSzerző: mjmagyarul » 2010.07.30. 19:27

Nem tudom, miről van szó, majd mindjárt megnézem. De holnap reggel elutazom, úgyhogy nem ígérek semmit. Egyébként azért azt vegyétek figyelembe, hogy elég sok idő egy ilyen videót feliratozni. Először is meg szoktuk kérni az engedélyt a készítőjétől, hogy feliratozhatjuk-e és feltölthetjük-e a csatornánkra. Az pár nap mire válaszol, ha egyáltalán válaszol. Utána le kell töltenünk a videót, lefordítani, beidőzíteni a feliratokat. Mi nagyon precízek vagyunk, nagyon rámegyünk a minőségre, szóval nem csak úgy nagyjából odarakjuk a feliratot, hanem ezredmásodpercre úgy időzítjük, hogy pontosan akkor kezdődjön a szöveg, amikor megszólalnak, és addig legyen fönt, amíg beszélnek. Ez elég szöszmötölős munka, és sok időbe telik. Utána fel kell tölteni a videót, és aztán a feliratot. Ha ráégetjük, akkor az még több plusz munka.

Ja, egyébként most jutott eszembe, hogy a múltkor jelentkezett hozzánk egy új feliratozó, esetleg neki írhatok, hogy van-e kedve, ideje ezt a videót feliratozni, ha átküldöm a fordítást. Mindjárt megnézem, milyen hosszú a szöveg benne.
Tünde
MJ magyarul
mjmagyarul
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: mjmagyarul » 2010.07.30. 19:37

Megnéztem a King Of Love-ot, túl hosszú, nem tudjuk ezt most bevállalni. Én nem csinálok félmunkát, ha az ember ezt lefordítja, akkor már érdemes a számot is, ami alatta megy, mert szép. Egyébként úgy látom az Oxfordi beszédből van ez a pár mondat. A másik, hogy nagyon sok rész van benne a This is it-ből, sajnos nem csodálkoznék, ha a Sony hamarosan letiltaná. :(

Egyébként tényleg nagyon jó videó, főleg a fényképek tetszenek benne. Miért nem csinál valamelyikőtök valami hasonlót? Szerintem mi is tudnánk ilyet csinálni, sőt még jobbat is. ;)
Tünde
MJ magyarul
mjmagyarul
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: katasi » 2010.07.30. 20:23

Köszi Tündi hogy megnézted!
Csodaszépen,fájdalmasan összeállított videó :(
Könnyek nélkül végig sem lehet nézni :cry: :cry: :cry:
Kép

"Soha ne feledkezz meg szeretni, mert a szeretet ereje mindent jóra fordít"
♥ Michael Jackson♥