Lányok!
Nálatok működik a chat???
Engem mindig ledobál és belépni sem tudok mert errort ír mindig:(

mjmagyarul írta:Sziasztok!
Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy megvettem még egy évre a domainnevet, tehát az oldal 2011. júliusig biztosan élni fog. Persze remélhetőleg tovább is, és ha minden jól megy, akkor a fórum is marad.
További jó fórumozást kívánok!
mjmagyarul írta:Sziasztok!
Katasinak már válaszoltam erre, de mivel többen is megkerestetek ezzel a videóval, itt is válaszolok. A Don't call me Wacko című videóról van szó.
Megnéztem, tényleg szép és nagyon fájdalmas, de nincsen benne új információ, olyan interjúkból, dokumentumfilmekből van összeollózva, amit már mi vagy Glow-ék lefordítottak. Az egyik a Barbara Walters interjú, amit Glow-ék már régen lefordítottak, annak még fogunk csinálni egy picit feljavított változatát (gondolom MorningGlow-val együtt). A másik az Élet MJ-el.
Az a helyzet, hogy nagyon sok fordítanivalónk van (többek között Aphrodite Jones könyve 296 oldal, mi feliratozzuk az Örömtáncosoknak a Bad videót, és még van egy csomó más videónk, fordítanivalónk a listán), csupa olyan anyagok, amik még nincsenek magyarul. Nagyon sok anyag és videó van a neten Michaellel kapcsolatban, és nagyon sok megkeresést kapunk, de sajnos nem tudunk mindent elvállalni, néha nemet kell mondanunk, mert a weboldalt legfőképpen azért hoztuk létre, hogy új információt nyújtsunk Michaellel kapcsolatban. Természetesen, ha van időnk, a rajongóknak is fordítunk, de jelen pillanatban annyi minden van, hogy ezt most nem tudjuk vállalni. Talán később, ha kicsit felszabadulunk.
Ne haragudjatok és köszi a megértést!

Vissza: Michael Jackson magyarul
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég