Michael Jackson magyarul

Az első fórumod leírása.

Re: Adminisztrátorok és Moderátorok információi, kérései

HozzászólásSzerző: szaboilona50 » 2010.07.30. 22:20

mjmagyarul írta:Sziasztok!

Augusztus 8-ig nem leszek internetközelben, ezért kérem, hogy a fórummal kapcsolatos problémáitokkal Admin1-hez forduljatok!

Köszi szépen és mindenkinek szép nyarat! :P

Köszi.
Jó utat és jó pihenést !
Kép

" Michael a világegyetem legfényesebb csillaga és ezt senki sem veheti el tőle"
szaboilona50

Re: Michael Jackson magyarul

HozzászólásSzerző: Kolibri01 » 2010.07.31. 19:08

mjmagyarul írta:Megnéztem a King Of Love-ot, túl hosszú, nem tudjuk ezt most bevállalni. Én nem csinálok félmunkát, ha az ember ezt lefordítja, akkor már érdemes a számot is, ami alatta megy, mert szép. Egyébként úgy látom az Oxfordi beszédből van ez a pár mondat. A másik, hogy nagyon sok rész van benne a This is it-ből, sajnos nem csodálkoznék, ha a Sony hamarosan letiltaná. :(

Egyébként tényleg nagyon jó videó, főleg a fényképek tetszenek benne. Miért nem csinál valamelyikőtök valami hasonlót? Szerintem mi is tudnánk ilyet csinálni, sőt még jobbat is. ;)

Köszi szépen Tünde, hogy megnézted. Hát igen, mi nem nagyon vagyunk azzal tisztában, hogy mennyi munka egy ilyen. Még azzal is sok munka van, amiről mi azt gondoljuk, hogy nem is olyan hosszú. Ezért is jó, hogy leírtad, hogy is néz ki egy ilyen fordítás. Az tény, hogy a Ti munkáitok nagyon igényesek, látszik, hogy nem félmunka!

Én már egyszer felvetettem, hogy kellene csinálni egy olyan videót, amiben Michael beszédei vannak összevágva. Jó, persze ez nem egyszerű, mert elég sok beszédet mondott. De mégis, talán ki lehetne válogatni azokat, ahol a legfontosabb dolgok hangzanak el (gyermekek, szeretet, környezetvédelem, stb). Pl. ilyen az oxfordi beszéd is. Egyébként én ezt még soha nem találtam meg videón, mindenhol csak a szöveg van fent. Vagy csak én nem kerestem jól? :?
És ezt a videót aztán lehetne küldözgetni, hogy minél többen megismerjék, mikkel is foglalkozott Michael, mik voltak a számára igazán fontosak.

Mondjuk én nem tudok ilyen vidiket csinálni, de abban tudok segíteni, hogy milyen videókból lehetne esetleg összevágni. Pl. lehetne ugyanúgy kezdeni, mint a KING of LOVE-ban, ahol a kórházban van Michael. Érdekes, azok milyen szép tiszta felvételek. Ez van az Egy igaz emberbarát videóban is, ott mégis sokkal rosszabb a felvétel.

Szóval mit szólnátok egy ilyen dologhoz? Lehetne valahogy ezt is közösen. Összegyűjtenénk azokat a felvételeket, amiket be lehetne tenni egy ilyen műbe.
Kolibri01

HozzászólásSzerző: laura7 » 2010.07.31. 19:15

Ez nagyon jó ötlet, szép lenne egy ilyen jellegű videó! Köszi Kolibri!
laura7

HozzászólásSzerző: Andrea1 » 2010.08.16. 19:46

Sziasztok!
Ide teszem a kezdőlapról Tünde írását. Ha valaki esetleg nem a kezdőlapon át jön a fórumra
és ezért nem látta volna.
Érdekes lesz biztosan.

Sziasztok! Egy különleges eseményre szeretném felhívni a figyelmeteket. Jövő héten, augusztus 23-án este 20 órától Suta Csilla restaurátor divatbemutatója lesz látható az EMI Klubban (Bp, Bajcsy-Zsilinszky út 59.). A divatbemutatón az összes ruhakreáció újrahasznosított anyagokból készült és a bemutatót Csilla Michael Jackson emlékének szenteli, tehát a ruhákat Michael számaira fogják bemutatni. A belépő: 400 Ft, minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Kép
ÉVA
"Meg kell tanulnunk élni és szeretni egymást,mielőtt túl késő lenne."
Andrea1

Előző

Vissza: Michael Jackson magyarul