Szabad topik

Az első fórumod leírása.

Szabad topik

HozzászólásSzerző: mjmagyarul » 2009.11.19. 20:24

Lányok, fiúk!

Ebben a topikban írhattok bármiről, amiről kedvetek van, nem lesz moderálva, csak ha 18 éven felüli témák vetődnek fel, vagy ha nagyon durván Michael-ellenes megszólalások (ami gondolom itt nem fog megtörténni). Ezt a moderátorok is tudni fogják, és a fórumozók is tiszteletben fogják tartani, hogy itt nem lehet bírálni senkit a véleményéért, legyen az emelkedettebb, vagy egészen hús-vér, profán megközelítés. Kérlek titeket, hogy ezt tartsátok be, ne bíráljatok senkit, ne a másik véleményével foglalkozzatok, csak a témával, amiről beszélgettek!

Köszönöm szépen, és remélem, hogy itt senki nem fogja azt érezni, hogy nem írhatja le a véleményét! :)
Tünde
MJ magyarul
mjmagyarul
Adminisztrátor

Re: Szabad topik

HozzászólásSzerző: Andrea » 2009.11.19. 20:27

Szia Tünde!

Köszönjük:-)
mjmagyarul írta:Lányok, fiúk!

Ebben a topikban írhattok bármiről, amiről kedvetek van, nem lesz moderálva, csak ha 18 éven felüli témák vetődnek fel, vagy ha nagyon durván Michael-ellenes megszólalások (ami gondolom itt nem fog megtörténni). Ezt a moderátorok is tudni fogják, és a fórumozók is tiszteletben fogják tartani, hogy itt nem lehet bírálni senkit a véleményéért, legyen az emelkedettebb, vagy egészen hús-vér, profán megközelítés. Kérlek titeket, hogy ezt tartsátok be, ne bíráljatok senkit, ne a másik véleményével foglalkozzatok, csak a témával, amiről beszélgettek!

Köszönöm szépen, és remélem, hogy itt senki nem fogja azt érezni, hogy nem írhatja le a véleményét! :)
A menyországban járok,ha szólítasz hárfák hangját és angyalok énekét hallom"
"Már minden nap mosolyogva ébredek. Nincs több könny, sem fájdalom, mert szeretsz."
Andrea

HozzászólásSzerző: Mary » 2009.11.20. 20:22

Mary

HozzászólásSzerző: susie » 2009.11.20. 21:53

Ez nagyon szíven ütött...nem tudom mennyi a tudományos alapja, de érdekes volt és, nagyon fájdalmas, főleg az a rész, ahol arról van szó, hogy mi lett volna, ha életben marad... :cry: :cry: :cry: :cry:
susie

HozzászólásSzerző: Maresz1955 » 2009.11.20. 22:17

mjmagyarul írta:Lányok, fiúk!

"és remélem, hogy itt senki nem fogja azt érezni, hogy nem írhatja le a véleményét! :)"-Köszönjük, Tünde! :)
Maresz1955

HozzászólásSzerző: susie » 2009.11.20. 23:12

http://velvet.hu/celeb/2009/07/18/a_jackson-csalad_tudja_hogy_michael_jackon_a_gyerekek_apja/

Nagy rész bulvárszemét, de én ledöbbentem azon a feltételezésen, miszerint Jordy Chandler nem is vallotta be, hogy hazudott, rajongói kamu az egész... :roll: :roll: :? :?
susie

HozzászólásSzerző: Andrea1 » 2009.11.20. 23:43

susie írta:

Ez nagyon szíven ütött...nem tudom mennyi a tudományos alapja, de érdekes volt és, nagyon fájdalmas, főleg az a rész, ahol arról van szó, hogy mi lett volna, ha életben marad... :cry: :cry: :cry: :cry:

Valóban ilyennek ismerjük.Mi lett volna...Bár úgy lenne élete új korszakát élné. :( :(
Kép
ÉVA
"Meg kell tanulnunk élni és szeretni egymást,mielőtt túl késő lenne."
Andrea1

HozzászólásSzerző: Andrea1 » 2009.11.20. 23:43

susie írta:http://velvet.hu/celeb/2009/07/18/a_jackson-csalad_tudja_hogy_michael_jackon_a_gyerekek_apja/

Nagy rész bulvárszemét, de én ledöbbentem azon a feltételezésen, miszerint Jordy Chandler nem is vallotta be, hogy hazudott, rajongói kamu az egész... :roll: :roll: :? :?

:evil: :evil: :evil:
Kép
ÉVA
"Meg kell tanulnunk élni és szeretni egymást,mielőtt túl késő lenne."
Andrea1

HozzászólásSzerző: Rózsa13 » 2009.11.20. 23:49

Szia Andrea1!
Szép estét!
Rózsa
Rózsa13

HozzászólásSzerző: Andi » 2009.11.21. 00:02

susie írta:http://velvet.hu/celeb/2009/07/18/a_jackson-csalad_tudja_hogy_michael_jackon_a_gyerekek_apja/

Susie!
Én nem láttam , de talán tegnap este a TV2-n a Tényekben is elhangzott hogy nem vont vissza semmit ez a mocsok. :evil:
Andi

Következő

Vissza: Michael Jackson magyarul